Varför Botox?

Botox innehåller Botulinumtoxin och är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan även användas för behandling av exempelvis svett i armhålor. Botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, mjuka upparga rynkan eller vill få bort linjer i pannan.Botox Injections - How Botox Works - Cost, Results & Side Effects

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet för att nämna några olika områden.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som är hälsofrämjande och problemlösande för kroppen. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att vårda överspända muskler.Botox i pannan ger effekt direkt imusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox priser

Botox i Göteborg har olika prisklasser. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox är det olika priser.

Exempelvis om du villbehandlabotox kråksparkar,botox argrynka eller botox gummy smile för att nämna förslag på områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges när du har din konsultation med din behandlare som du träffar innan behandlingen. Där går ni tillsammans igenom vilket område du vill habotox injicering, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbotox behandling som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig Rynkbehanling göteborg.

Hur går det till vid en botox injektion?

Du börjar med att fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med din blivande behandlare för att ta dig igenombehandlingen, pris och för att besvara möjliga frågor.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injiceringinnan, så vill vi att du är trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

När kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Uncategorized

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*