Allt det senaste inom teknik på Jeapie.com

Vi älskar teknik och allt som är tekniskt uppbyggt. Vi diskuterar allt som har med teknik och tekniska produkter och vi håller alltid ett extra öga på de senaste trenderna inom teknik. Även om det går att Googla fram information om vissa produkter, har vi hos oss Bästa möjliga uppgifter om allt som har med teknik att göra för att du ska slippa leta runt https://jeapie.com/.New technology isn't the cause of inequality – it's the solution

Du lär dig hur de smarta produkterna fungerar, som när du exempelvis ska använda rösten, istället för att använda mus, tangentbord eller en touch skärm. Jeapie.com förklarar hur Google home får sina direktiv eller hur du kan be Amazon Alexa starta en uppgift. Du får veta allting som vi vet. Efter att du har blivit expert på varje del får du också ta del av våra unika tester för de behov du kan ha. Eftersom vi utför regelbundna tester håller vi våra inlägg jämtuppdaterade.

Allt inom teknik

Vi gör inlägg som handlar om nya produkter, hjälpmedel och annat inom teknik som exempelvis vår favorit inom röstassistenter Google Home. Teknik som har blivit väldigt uppmärksammat på senaste tiden är användandet av röstassistenter och som många tror är något som kommer att bli allt mer vanligt längrefram.

Google Chromecast är en enhet som är till för att kunna se videor från PC till TV-skärm. Chromecast är en liten manick som ansluts till en TV via ett HDMI-uttag. En dator, smartphone eller surfplatta kan användas som fjärrkontroll. Därför kan det som visas på skärmen på enPC, mobil eller surfplatta överföras till TV-skärmen och på så vis strömma innehållet. När du använder din Chromecast, så laddas det automatiskt ner information från källor som är justerade för Chromecast, som sänds direkt till Chromecast och som kommer att sköta kalibrering och dataöverföring på enheten som den används på. GoogleCast fungerar heltenkelt som en komplett mottagare.

I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvis skicka meddelanden och liknande. Du styr din Chromecast utefter vad som ska spelas upp på skärmen från surfplattan och väljer vilken GoogleChromecast som du vill strömma från. Chromecast ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara tillgängligt för att kopplingen skall fungera som den ska. Förutom din Chromecast, så måste din mobiltelefon, ipad eller Mac vara ansluten till samma nätverk som det Wi-Fi din GoogleCast är. Vilket troligen kommer att vara hemma, där det är samma nätverk.

Att installera din Chromecast är inte särskilt komplicerat. Det du gör är att du ansluter Chromecast till en HDMI-port på din TV och strömma till den. Du gör det genom att ansluta USB-kabeln som medföljer i USB-porten på din TV eller genom att ansluta nätadaptern till ett eluttag. Tänkpå att Chromecast Ultra bara kan användas med ett eluttag. När installationen av Chromecast är gjord, skaffar du Google Homeappen till din enhet.

Med din Google HomeAssistant-högtalare använder du röstkontroll för att spela. Låt sedan först Google Home-appen spela från strömningstjänsten och sedan använder du din Google Assistant för att visa vad du vill se. Därefterså använder du din laptop eller surfplatta som en fjärrkontroll och du kan pausa eller ändra oavsett var du är hemma med röstkontroll.

När det gäller om programmen funkar eller inte, så behöver du inte fundera kring vad du kan spela eller inte via Google Home. Appar som exempelvis Netflix, Youtube, SVT Play och liknande stöder detta och tar hand om allt det tekniska för dig. Medappen för Google Home kan du se en komplett lista över vilka program som du kan spela upp på via din Google Home. Samma funktioner gäller för material som finns på din telefon eller smarttablet.

Uncategorized

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*